TNEB TANGEDCO Previous Year Question Paper AE/Technical Assistant PDF


TNEB TANGEDCO Previous Year Question Paper

Tamil Nadu Electricity Board (TNEB) or Tamilnadu Generation and Distribution Corporation (TANGEDCO) has scattered TNEB
TANGEDCO Previous Year Question Paper for helping the applicants who are willing to appoint on posts of Assistant Engineer and Technical Engineer. Appliers who are searching these papers to attend in the job test they can get help from old papers to do better preparation of all sections to be cover in exam. So guys appear in exam and beat it. By reading this page aspirants can easily download TNEB Question Papers and with that they can revise for their coming exam and then they will attend job exam with more confidence.

TNEB TANGEDCO Officer & Office Asst Old Papers helps you in numerous ways. Sample papers are also available in market but for that you have to pay heavy charges so why don’t you opt. option of online mode and download previous year papers for TNEB TANGEDCO as a need. You will definitely score good marks in exams in TNEB TANGEDCO Recruitment exam if you are successful in scoring higher marks by solving provided questions papers.

All the capable appliers can download TNEB TANGEDCO Previous Question Papers PDF by visiting the following links and official website that is www.tangedco.gov.in. Here we have presented TNEB TANGEDCO Old Papers for the advantage of individuals who are going to attend recruitment exam for Asst Loco Pilot exam. Practicing through sample papers is the key towards your success so you must practice with provided sample papers for coming Banking Sector Exam 2018. More Details about TNEB TANGEDCO AE/Technical Assistant Previous Papers PDF are given below by olpx.in team.

Short Details of www.tangedco.gov.in Previous Papers

Organization Name: Tamil Nadu Electricity Board (TNEB) or Tamilnadu Generation and Distribution Corporation (TANGEDCO)

Name of the Exam: Assistant Engineer and Technical Engineer

Category: Previous Years Papers

Status: Available here

Official Website: www.tangedco.gov.in

TNEB TANGEDCO Exam PatternTNEB Exam Pattern for Assistant Engineer and Technical Engineer is provided below. You can go through the exam structure of TNEB TANGEDCO and prepare from recruitment exam accordingly.
Exam Type
Part
Subject
Questions
Marks
Duration
Objective
I
Engineering Mathematics
20
20
2 Hours
II
Basic Engineering & Sciences
35
20
III
Concerned Discipline
60/65
60
Total
100
100

TNEB TANGEDCO Previous Question & Answers

Question 1: What is the different between the number of students passed with 30 as cut-off marks in Chemistry and those passed with 30 as cut-off marks in aggregate?
1. 3
2. 4
3. .5
4. 6
Answer: 4

Question 2: The number of students scoring less than 40% marks in aggregate is?
1. 13
2. 19
3. 20
4. 27
Answer: 4

Question 3: Who wrote the famous book - 'We the people'?
1. T.N.Kaul
2. J.R.D. Tata
3. Khushwant Singh
4. Nani Palkhivala
Answer: 4

Question 4: Yard is to inch as quart is to
1. gallon
2. ounce
3. milk
4. liquid
Answer: 2

Question 5: Look at this series: 2, 6, 18, 54, ... What number should come next?
1. 108
2. 148
3. 162
4. 216
Answer: 3

Question 6: If at least 60% marks in Physics are required for pursuing higher studies in Physics, how many students will be eligible to pursue higher studies in Physics?
1. 27
2. 32
3. 34
4. 41
Answer: 2

Question 7: Which city to host the main event of 4th International Yoga Day celebrations (IDY-2018)?
1. Dehradun
2. New Delhi
3. Nagpur
4. Pune
Answer: 1

Question 8: Who has won the International Cricketer of the Year at the CEAT Cricket Ratings awards?
1. Trent Boult
2. Shikhar Dhawan
3. Virat Kohli
4. Rashid Khan
Answer: 3

Question 9: Who has become the oldest Indian woman to have scaled the world’s tallest peak “Mount Everest”?
1.       Shivangi Patel
2.       Premlata Agarwal
3.       Neerja Pathak
4.       Sangeeta Bahl
Answer: 4

Question 10: The United Nations Environment Programme (UNEP) has recognized which Indian airport as the world’s first fully solar energy-powered airport?
1. Indira Gandhi International Airport
2. Goa International Airport
3. Cochin International Airport Ltd
4. Sardar Vallabhbhai Patel International Airport
Answer: 3

Way to Download RRB ALP Previous Years Question Papers
  • At first visit the official website at first, which is www.tangedco.gov.in
  • On home page find ink as “Previous Year Sample Papers”
  • Many PDF files will be displayed with the question paper names
  • Go to the link for AE/Technical Assistant Old papers PDF
  • Now you must download as per choice and also take a hard copy of it to prepare perfectly






Note: To get other info related to TNEB TANGEDCO Previous Papers you should go through


Take a Look on Below Table

Latest Government Jobs Engineering Jobs
10th/12th Pass Jobs Graduate Degree Jobs
Police Jobs in India Latest Employment News
Rojgar Samachar Tips to Download Admit Card
Written Exam Tips Career Management Tips
English Improvement Tips Interview Tips

0 comments:

Post a Comment