L&T Placement Papers For Freshers CSE, Electrical, Mechanical Engg PDF


L&T Placement Papers For Freshers

In this article L&T Placement Papers information is brought up so that applicants those who want to get a job in this company may beat
the rounds of selection. To do the preparation from root to wings appliers will have to read this article till end and earn confidence easily. To qualify the L&T Infotech Company Examination applicants must take help from L&T Placement Papers. Daily practice through L&T company completely Solved Placement paper will certainly increase the knowledge regarding test to be commence soon.

Job finders having engineering skills must download CSE, Electrical, Mechanical Engg Placement Papers with Answers by visiting the official website of the organization. Friends you need to know L&T provides globes incorporated business software and hardware systems around the world. Such aspirants who are willing to cash Recruitment chance of L&T they must start your preparation using L&T Freshers Placement Papers.

L&T Placement Papers with solutions are being available totally free on this web page for all the appliers so that they can beat the test perfectly. Applicants, you are requested to go below section to get L&T Placement Papers which is provided by the team of L&T Placement Papers. Other details sufficient to prepare for test such syllabus, exam pattern, some solved answers with questions and L&T Solved Placement Papers are written in this post. So guys stay tuned on this article and qualify test.

www.larsentoubro.com Placement Papers Small Details

Bank Name – L&T Infotech Company

Page Info – L&T Placement Papers

Selection Procedure – Test, GD & Technical / HRInterview

Official Website – www.larsentoubro.com

www.larsentoubro.com Program Entire Details

L&T Solved Placement Papers with Answers:

Question 1. A boat can travel with a speed of 13 km/hr in still water. If the speed of the stream is 4 km/hr, find the time taken by the boat to go 68 km downstream.
A. 2 hours
B. 3 hours
C. 4 hours
D. 5 hours
Ans: C

Question 2. A motorboat, whose speed in 15 km/hr in still water goes 30 km downstream and comes back in a total of 4 hours 30 minutes. The speed of the stream (in km/hr) is:
A. 4
B. 5
C. 6
D. 10
Ans: B

Question 3. A is two years older than B who is twice as old as C. If the total of the ages of A, B and C be 27, the how old is B?
A. 7
B. 8
C. 9
D. 10
Ans: D

Question 4. If one-third of one-fourth of a number is 15, then three-tenth of that number is:
A. 35
B. 36
C. 40
D. 54
Ans: D

Question 5. Three times the first of three consecutive odd integers is 3 more than twice the third. The third integer is:
A. 9
B. 11
C. 13
D. 15
Ans: D

Question 6. The sum of ages of 5 children born at the intervals of 3 years each is 50 years. What is the age of the youngest child?
A. 4 years
B. 8 years
C. 10 years
D. None of these
Ans: A

Question 7. A is two years older than B who is twice as old as C. If the total of the ages of A, B and C be 27, the how old is B?
A. 7
B. 8
C. 9
D. 10
Ans: D

Question 8. Two trains, each 100 m long, moving in opposite directions, cross each other in 8 seconds. If one is moving twice as fast the other, then the speed of the faster train is:
A. 30 km/hr
B. 45 km/hr
C. 60 km/hr
D. 75 km/hr
Ans: C

Question 9. A train 110 metres long is running with a speed of 60 kmph. In what time will it pass a man who is running at 6 kmph in the direction opposite to that in which the train is going?
A. 5 sec
B. 6 sec
C. 7 sec
D. 10 sec
Ans: B

Question 10. A person’s present age is two-fifth of the age of his mother. After 8 years, he will be one-half of the age of his mother. How old is the mother at present?
A. 32 years
B. 36 years
C. 40 years
D. 48 years
Ans: C

Question 11. CANNY (Find Synonym)
A. Obstinate
B. Handsome
C. Clever
D. Stout
Ans: C

Question 12. ALERT (Find Synonym)
A. Energetic
B. Observant
C. Intelligent
D. Watchful
Ans: D

Question 13. A two-digit number is such that the product of the digits is 8. When 18 is added to the number, then the digits are reversed. The number is:
A. 18
B. 24
C. 42
D. 81
Ans: B

Question 14. EXPAND (Find Antonyms)
A. Convert
C. Condense
D. Congest
D. Conclude

Ans: B

Question 15. RELINQUISH (Find Antonyms)
A. Abdicate
B. Renounce
C. Possess
D. Deny
Ans: C

Question 16. Look at this series: 36, 34, 30, 28, 24, … What number should come next?
A. 20
B. 22
C. 23
D. 26
Ans: B

Question 17. Look at this series: 53, 53, 40, 40, 27, 27, … What number should come next?
A. 12
B. 14
C. 27
D. 53
Ans: B

Question 18. school
A. student
B. report card
C. test
D. learning
Ans: A

Question 19. Look at this series: 544, 509, 474, 439, … What number should come next?
A. 404
B. 414
C. 420
D. 445
Ans: A

Question 20. Look at this series: 8, 6, 9, 23, 87 , … What number should come next?
A. 128
B. 22
C. 324
D. 429
Ans: D


L&T Exam Pattern:
Written Test
GD (Group Discussion)
Technical Interview
HR Interview
Aptitude Question
Reasoning Question
General English Question
GD Topics
Technical Questions
HR Interview Questions
L&T Placement Selection Process:
Selection of the appliers will be based on these rounds-
  • Written Test
  • GD (Group Discussion)
  • Technical Interview
  • HR Interview

Note: For more info, candidates may visit Official Link.

Take a Look on Below Table

Latest Government Jobs Engineering Jobs
10th/12th Pass Jobs Graduate Degree Jobs
Police Jobs in India Latest Employment News
Rojgar Samachar Tips to Download Admit Card
Written Exam Tips Career Management Tips
English Improvement Tips Interview Tips

0 comments:

Post a Comment