Oracle Placement Papers 2018 {OFSS Solved Placement Papers with Answers}


Oracle Placement Papers

Hello and welcome to all the candidates! Dear visitors; in this web page olpx team is showing the details of Oracle Placement Papers
so that capable job seekers may apply and beat the rounds of selection to be a part of this reputed company. To do the preparation from root to wings appliers will have to read this article till end and earn confidence easily. To qualify the Oracle Placement Examination applicants must take help from Oracle Placement Papers. Daily practice through Oracle company completely Solved Placement paper will certainly increase the knowledge regarding test to be commence soon.

All the individuals willing to appoint must download OFSS Solved Placement Papers with Answers by visiting the official website of the organization. Friends you need to know Oracle provides globe’s incorporated business software and hardware systems, having surplus 3,70,000 clientele. Oracle industries are set up in more than 145 countries around the world. Such aspirants who are willing to cash Recruitment chance of Oracle they must start your preparation using Oracle OFSS Placement Papers.

Oracle Placement Papers with solutions are being available totally free on this web page for all the appliers so that they can beat the test perfectly. Applicants, you are requested to go below section to get Oracle Placement Papers which is provided by the team of Oracle Placement Papers. Other details sufficient to prepare for test such syllabus, exam pattern, some solved answers with questions and Oracle Solved Placement Papers are written in this post. So guys stay tuned on this article and qualify test.

www.oracle.com Placement Papers Small Details

Bank Name – ICICI Bank  

Page Info – Oracle Placement Papers

Selection Procedure – Test & Technical Interview

Official Website – www.oracle.com

OFSS Solved Placement Papers with Answers 

Question 1: The length of the bridge, which a train 130 metres long and travelling at 45 km/hr can cross in 30 seconds, is:
A.    200 m
B.    225 m
C.    245 m
D.   250 m
Answer: C

Question 2: A train passes a station platform in 36 seconds and a man standing on the platform in 20 seconds. If the speed of the train is 54 km/hr, what is the length of the platform?
A.    120 m
B.    240 m
C.    300 m
D.   None of these
Answer: B

Question 3: Look at this series: 21, 9, 21, 11, 21, 13, 21, ... What number should come next?
A.    15
B.    14
C.    21
D.   23
Answer: A

Question 4: Look at this series: 58, 52, 46, 40, 34, ... What number should come next?
A.    26
B.    28
C.    30
D.   32
Answer: B

Question 5: If the average marks of three batches of 55, 60 and 45 students respectively is 50, 55, 60, then the average marks of all the students is:
A.    53.33
B.    54.68
C.    55
D.   None of these
Answer: B

Question 6: A pupil's marks were wrongly entered as 83 instead of 63. Due to that the average marks for the class got increased by half (1/2). The number of pupils in the class is:
A.    10
B.    20
C.    40
D.   73
Answer: C

Question 7: How long is an IPv6 address?
A.    32 bits
B.    128 bytes
C.    64 bits
D.   128 bits
Answer: D

Question 8: What flavor of Network Address Translation can be used to have one IP address allow many users to connect to the global Internet?
A.    PAT
B.    NAT
C.    Static
D.   Dynamic
Answer: A

Question 9: With which network type will OSPF establish router adjacencies but not perform the DR/BDR election process?
A.    Point-to-point
B.    Backbone area 0
C.    Broadcast multi-access
D.   Non-broadcast multi-access
Answer: A

Question 10: Routers operate at layer _____. LAN switches operate at layer _____. Ethernet hubs operate at layer _____. Word processing operates at layer _____.
A.    3, 3, 1, 7
B.    3, 2, 1, none
C.    3, 2, 1, 7
D.   3, 3, 2, none
Answer: B

Question 11: Which of the following describe router functions?
A.    Packet switching
B.    Packet filtering
C.    Path selection
D.   All of the above
Answer: D

Question 12: Every time attribute A appears, it is matched with the same value of attribute B, but not the same value of attribute C. Therefore, it is true that:
A.    A B.
B.    A C.
C.    A (B,C).
D.   (B,C) A.
Answer: A

Question 13: What type of failure occurs when Oracle fails due to an operating system or computer hardware failure?
A.    Application failure
B.    Instance Failure
C.    Media Failure
D.   Rollback failure
Answer: B

Question 14: Which prefixes are available to Oracle triggers?
A.    new only
B.    old only
C.    Both : new and :old
D.   Neither : new nor :old
Answer: C

Question 15: hich of the following is NOT an Oracle-supported trigger?
A.    BEFORE
B.    DURING
C.    AFTER
D.   INSTEAD OF
Answer: B

Question 16: What Oracle backup and recover file contains user and system data?
A.    Control file
B.    Datafile
C.    OnLine ReDo file
D.   Offline ReDo file
Answer: B

Question 17: Which SQL phrase is not supported by Oracle?
A.    ON DELETE CASCADE
B.    ON UPDATE CASCADE
C.    CREATE SEQUENCE [SequenceName]
D.   DROP SEQUENCE [SequenceName]
Answer: B

Question 18: The default extension for an Oracle SQL*Plus file is:
A.    .txt.
B.    .pls.
C.    .ora.
D.   .sql.
Answer: D

Question 19: To see the contents of the SQL*Plus buffer, type:
A.    CONTENTS.
B.    BUFFER.
C.    CURRENT.
D.   LIST.
Answer: D

Question 20: Which of the following is not true about indexes?
A.    Indexes are created to enforce uniqueness on columns.
B.    Indexes are created to enable fast retrieval by column values.
C.  Columns that are frequently used with equal conditions in WHERE clauses are good candidates for indexes.
D.   Indexes are created with the ALTER TABLE command.
Answer: D


Oracle Syllabus

Arithmetic and Logical Reasoning:
Trains
Time and work
Problems on ages
P&C
Time and Distance
Ratio and Proportions
Boat and Streams
Profit and Loss etc

Basic Engineering Aptitude:
Basic OS concepts
DBMS
SQL queries
Object-Oriented Concepts
Basic C/C++ Concepts

Advanced Coding:
There will be an example of a situation which will be incompletely implemented in JAVA.
Certain questions will be given based on the condition.
This section will be basically to test your skills and concepts of JAVA.
If you program in C++ then also attempting this section

Flow-Chart Based:
An incomplete flow chart will be there along with a condition and based on that condition you have to complete the flow-chart

English Round:
It consisted of-
Simple correct grammatical mistakes
Usage of words in sentences type questions.

This round is the elimination round and once you have moved to the next question within a section itself, you can’t go back to change the answer.

Oracle Placement Paper Pattern:
Sections
No. of Ques
Time allotted(in mins)
Coding Skills
    10
   20
Software Engineering Aptitude
    46
   60
Computer Science Knowledge
    20
   30
Contextual Communication
    30
   40
Total
   106
   150
Oracle Placement Process
Selection of the appliers will be based on written examination and Technical Interview, so firstly applicants will be called for exam. Those who qualify the exam will be called for technical interview round.

Note: For more info, candidates may visit Official Link.

Take a Look on Below Table

Latest Government Jobs Engineering Jobs
10th/12th Pass Jobs Graduate Degree Jobs
Police Jobs in India Latest Employment News
Rojgar Samachar Tips to Download Admit Card
Written Exam Tips Career Management Tips
English Improvement Tips Interview Tips

0 comments:

Post a Comment